Marina Voica s-a îmbrăcat ca o şcolăriţă la lansarea cărţii

1 octombrie 2018 20:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată crema muzicii ușoare s-a reunit ieri, la prânz, la Palatul Cercului Militar Naţional, Sala de Marmură, acolo unde Octavian Ursulescu (71 de ani) şi-a lansat cartea despre Marina Voica (82 de ani), în prezenţa solistei.

Lansarea volumului „Marina Voica, drum spre legendă” a strâns în același loc nume mari din muzică, actorie şi televiziune, personalități scumpe la vedere la mondenități. Horia Moculescu, Marius Ţeicu, Rodica Popescu Bitănescu, Marina Florea, Sida Spătaru, Stela Enache, Silvia Dumitrescu, Oana Sârbu, Petre Geambaşu, Sanda Ţăranu, Laurenţiu Duţă, Ileana Şipoteanu sau George Nicolescu au fost doar câţiva dintre cei care au venit să o întâlnească și să o felicite pe Marina Voica.

Solista era în vervă mare, a venit în faţa tuturor în paşi de fanfară militară, la braţul unui tânăr în costum militar, şi a dansat în faţa invitaților.

S-a prezentat cartea, s-au dat autografe, iar la un moment dat cu toții au ciocnit un pahar de șampanie.

“Sunt bucuroasă și onorată că Octavian a scris această carte despre mine”, ne-a spus artista care a făcut istorie cu piesa “Și afară plouă, plouă”.

Mai multe