Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor. Anul trecut a ucis un tânăr într-un cumplit accident rutier

14 august 2020 15:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, în urma accidentului din septembrie anul trecut, în care a murit un tânăr de 25 de ani.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, vineri, trimiterea în judecată a inculpatului Iorgulescu Gino-Mario, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchet. La momentul accidentului, Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l şi se afla sub influenţa cocainei, spun procurorii. Dosarul a fost înaintat la Tribunalul Bucureşti, instanţa de judecată competentă, transmite news.ro.

Mario Iorgulescu se află într-o clinică din Italia

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a provocat în 8 septembrie anul trecut un accident rutier, pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 25 de ani. În urma accidentului, Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, Secţia ATI, iar ulterior a fost externat pentru a fi transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas internat până în 7 octombrie, când a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, el a fost internat la o altă clinică din Italia.

Citește și: 

Mario Iorgulescu era beat când a produs accidentul! Ce alcoolemie avea fiul lui Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu a încins ringul de dans înainte de accident! Imagini cu el de la botezul nepotului lui Romică Ţociu

Mai multe