Marioara Zăvoranu a murit. Avea 67 de ani

17 aprilie 2015 10:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marioana Zăvoranu a murit în această dimineaţă, la 67 de ani. După trei luni de spitalizare, femeia a pierdut lupta cu viaţa. Joi seara, Marioara Zăvoranu intrase în comă, iar medicii au încercat tot posibilul să o salveze.

Marioara Zăvoranu a murit vineri. Femeia se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, fiind internată la secţia Terapie Intensivă a Instituitului Fundeni. Mama Oanei Zăvoranu avea o suferinţă renală mai veche, pentru care făcea periodic dializă. Cât a stat în spital, Marioara a slăbit 50 de kilograme, însă medicii au sperat că starea ei se va stabiliza pentru a o supune unui transplant de rinichi.

Din păcate, organismul firav al femeii a cedat în această dimineaţă. Bolnavă de diabet, femeia a făcut o complicaţie renală şi a ajuns pe patul de spital, iar vineri a dimineaţa Marioara Zăvoranu unde s-a stins din viaţă cu puţin timp în urmă.

Marioara Zăvoranu a murit: Şi-a dorit să se împace cu Oana până în ultima clipă

Măcinată de boală, Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu a vrut să treacă în lumea celor drepţi certată cu fiica ei. Femeia a asigurat-o săptămâna trecută pe Oana că va semna nişte documente prin care va intra în posesia averii, însă numai după moartea ei. Nerăbdătoare, bruneta i-a cerut memei moştenirea cât mai repede, bani pe care să-i folosească până la momentul în care femeia s-ar fi stins din viaţă.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu nici nu se gândea că starea de sănătate a mamei ei se va agrava şi că aceasta va intra în comă. Bruneta chiar glumea şi spunea că Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu are faţă de femeie aflată pe patul de moarte, făcând referire la faptul că aceasta era coafată şi fardată. "Îmi place că a slăbit, ceea ce înseamnă că a ţinut o dietă şi îmi place că este foarte aranjată", a spus bruneta ironic, săptămâna trecută.

Marioara Zăvoranu a murit: "Mă sună, mă înjură şi mă blesteamă" 

Deşi Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, a spus că Oana a pornit cel mai recent scandal, când i-a cerut averea, bruneta a povestit că mama ei a fost cea care a început cearta. Marioara ar fi sunat-o şi ar fi înjurat-o de mai multe ori. 

"Ea mă sună, mă înjură şi mă blesteamă, iar eu am blocat-o pe telefon. M-a sunat de pe alte numere, le-am blocat şi pe acelea. Nu mai suport să o aud înjurându-mă", a spus Oana. 

Ea mai adăugat că Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu ar fi dorit-o pe Oana şi a păstrat sarcina doar pentru că tatăl Oanei a obligat-o. 

"Mi-e jenă de acţiunile mamei în ceea ce mă priveşte. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să stârnesc sentimentele materne ale mamei mele. Mereu a spus că nu m-a vrut şi că m-a făcut cu sila pentru că a obligat-o tata să mă păstreze, ameninţând-o cu miliţia. Mă priveşte ca pe un duşman. Tata a murit chinuit pentru că e greu să trăieşti cu mama. Ea nu m-a dorit. Nici măcar nu este imobilizată la pat. Fumează în permanenţă", a spus Oana Zăvoranu, la emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

Mai multe