Marioara Zăvoranu înmormântare. Cum arată mormântul mamei Oanei

20 aprilie 2015 11:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a aşternut liniştea în cimitirul "Eternitatea" din Capitală! După ce toată ziua de duminică, s-a creat un adevărat circ în aşteptarea funeraliilor Marioarei Zăvoranu, la scurt timp după ce trupul neînsufleţit al femeii a fost coborât în groapă s-a împrăştiat şi mulţimea furioasă care a făcut-o iniţial pe Oana Zăvoranu să vrea să amâne înmormântarea pentru ziua de marţi.

Marioara Zăvoranu înmormântare. Bruneta a asistat împietrită de durere la ceremonia de înmormântare, de duminică seară, 19 aprilie. S-a împăcat cu rudele cărora cu doar câteva ore înainte le interzisese să vină la înmormântare şi a vărsat lacrimi amare. A aruncat peste sicriul mamei decedate trandafiri şi lalele şi şi-a luat rămas bun de la Marioara Zăvoranu împreună cu bunica şi unchiul ei, Gigicu. La mormântul femeii au fost depuse coroane de flori, astfel că locul unde a fost îngropată Marioara Zăvoranu a fost acoperit de flori şi mesaje emoţionante pe care rudele şi apropiaţii le-au lăsat femeii de afaceri. Ajutată de prietenle ei, Raluca Macovei şi Mariana Roşca, bruneta a adus pachete pe care le-a dat de pomană oamenilor sărmani din cimitir.

Marioara Zăvoranu înmormântare. Respectând tradiţia, Oana a împărţit mâncare, cumpărată de la hipermarket, şi a pus în pungi şi câte o cutie de bere. Pe toată durata funeraliilor, Oana a fost susţinută de Alex, dar şi de fostul ei iubit, jurnalistul Răzvan Dumitrescu, care a ţinut să-i fie aproape în momentele grele. 

La plecare, pentru a evita să fie fotografiată, bruneta a fost protejată de bodiguarzi care ţineau în mâini umbrele negre. Iubitul ei actual, palestinianul Alex a condus maşina Oanei în care aceasta a intrat aproape pe brânci. Imediat ce a ocupat scaunul pasagerului, bruneta şi-a ascuns chipul de bliţurile aparatelor de fotografiat şi de camerele de luat vederi. Acelaşi lucru l-a făcut şi buna ei pritenă Raluca Macovei, care s-a urcat pe bancheta din spate.

Înmormântare Marioara Zăvoranu. Femeia de afaceri a fost condusă pe ultimul drum duminică şi nu marţi, aşa cum declarase fiica ei. Oana şi-a înmormântat mama, răvăşită de durere. 

Haosul creat la cimitirul Eternitatea a determinat-o pe Oana Zăvoranu să amâne iniţial funeraliile. Deşi intenţiona să o îngroape marţi, Oana s-a răzgîndit şi duminică seara s-a dus la cimitir pentru a-şui lua rămas bun de la cea care i-a dat viaţă. Îmbrăcată în haine de doliu şi cu ochii umflaţi de plâns, Oana a fost copleşită de amploarea pe care au luat-o evenimentele din ultimele zile. Bruneta a fost susţinută de actualul ei iubit, palestinianul Alex Ashraf, dar şi de Gigicu, fratele femeii de afaceri, cu care Oana a făcut pace la căpătâiul mamei ei. 

Mai multe