Marioara Zăvoranu înmormântare. Oana, distrusă de suferinţă la căpătâiul mamei

19 aprilie 2015 18:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Înmormantare Marioara Zăvoranu. Oana, împreună cu familia şi prietenii Marioarei, asistă în acest moment la o ultimă slujbă pe care preoţii o ţin pentru Marioara Zăvoranu. Bruneta a plâns în hohote la căpătâiul mamei şi şi-a cerut iertare de la toată lumea.

Toată masca intangibilă pe care Oana Zăvoranu a afişat-o după moartea mamei ei a căzut dumincă, în timp ce preoţii îi ţineau Mărioarei Zăvoranu o ultimă slujbă. Bruneta a plâns în hohote şi şi-a cerut iertare de la toată familia Marioarei. La căpătâiul mamei, Oana a făcut pace cu unchiul ei, Gigicu, şi cu bunica ei.

Pentru prima dată de când mama ei a murit, Oana s-a îmbrăcat în haine de doliu. Distrusă de suferinţă, ea le-a cerut iertare tuturor celor pe care i-a jignit, printre care se află şi unchiul ei, Gigicu, dar şi bunica ei, mama Marioarei Zăvoranu.

Ea a recunoscut că a fost orbită de gelozie şi că, de multe ori, a acţionat necugetat.

Înmormântare Marioara Zăvoranu. Haos la cimitir

Cimitirul Eternitatea, în care Mărioara Zăvoranu urmează să fie înmormântată, este închis pentru două zile, din dorinţa Oanei de a păstra discreţie asupra evenimentului. Cu toate acestea, mulţimea adunată la poarta cimitirului a creat haos, s-au blocat porţile şi s-a rupt gardul, poliţia făcând cu greu ordine în rândul celor care voiau să intre în capelă.

Mai multe