Marius Lăcătuș, naș la nunta designerului Maria Simion! S-a dansat pe rupte pe melodiile trupei A.S.I.A

18 septembrie 2023 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nuntă mare în show-biz, în week-end! Creatoarea de modă Maria Simion s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alexandru. Nași au fost Marius Lăcătuș și soția acestuia, Mariana.

A fost o nuntă mare, în week-end! Creatoarea de modă Maria Simion (42 de ani) a făcut cununia religioasă cu alesul inimii sale, Alexandru, bărbatul care îi este alături de cinci ani de zile.

Petrecerea a fost cu totul și cu totul specială și a avut loc la un local de lux din Ciolpani, Snagov. Nașii cuplului au fost Mariana și Marius Lăcătuș, legenda Stelei dezlănțuindu-se pe ringul de dans, alături de miri.

Nuntă atipică cu gogoși, în loc de tort! Cum a arătat mireasa?

Mireasa Maria Simion a ales să poarte o rochie care îi punea în evidență talia de model și a fost sufletul petrecerii. Nunta a fost una total atipică, căci mirii, non-conformiști, au ales să deschidă petrecerea nu cu un vals, cum se obișnuiește, ci cu o melodie ritmată,  de club.

Tortul a fost și el unul ieșit din tipare, cu mai multe etaje, dar format din gogoși delicioase, pe care invitații le-au devorat într-o clipă.

Anca Neacșu și Florin Vasilică au cântat la nuntă!

Trupa Bedda Band a întreținut atmosfera, alături de Anca Neacșu care a ridicat pe invitații de la mese cu melodiile din repertoriul trupei A.S.I.A. Apoi, a intrat în scenă Florin Vasilică, cu horele și cântecele sale din zona Teleormanului.

Maria Simion și Alexandru au făcut cununia civilă pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost, însă, unul cât se poate de discret, aceștia fiind însoțiți la Starea Civilă doar de nașii lor, Mariana și Marius Lăcătuș. Maria Simion a mai fost căsătorită, dar a divorțat în anul 2014, și este mama unei fetițe, pe nume Alexia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe