Marius Moga face mărturisiri despre relaţia cu noua iubită

29 septembrie 2014 5:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marius Moga este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, corespondentul Pro TV Bianca Lăpuşte. Deşi au o relaţie la distanţă, artistul recunoaşte că nu ar putea să o înşele deoarece este “intuitivă”.

Marius Moga (32 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Lăpuşte (20 de ani) de mai bine de o jumătate de an. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut de curând o vacanţă de neuitat în SUA. Deoarece el îşi compune melodiile mai mult acolo, iar ea studiază ştiinţele politice la Cluj- Napoca, oraşul ei natal, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire la distanţă. Cu toate acestea, Marius Moga nu s-ar gândi în ruptul capului să îşi înşele partenera, pentru că aceasta este... intuitivă.

"Sunt foarte fericit. Bianca e intuitivă, creativă şi frumoasă foc, are ochii albaştri. Ne-am plimbat împreună în SUA şi am petrecut o vacanţă plăcută. Dacă m-aş fi dus singur, aş fi muncit întruna, aşa, dacă am mers cu Bianca, ne-am plimbat cu maşina pe Coasta de Vest. Când ai o muză, viaţa e altfel", a mărturisit Marius Moga  pentru ziarul Ring.

Cât despre muzică, Marius Moga mărturiseşte că acele locuri îl inspiră: "Am câţiva prieteni în SUA şi toţi sunt muzicieni, că altceva nu prea fac. Am mai încercat nişte hike-uri, adică să mă trezesc dimineaţa, să-mi iau adidaşii, echipamentul sportiv şi să mă caţăr pe dealurile din Los Angeles, unde priveliştea e inspiraţională: un oraş cu milioane de oameni care colcăie doar între filme, albume, reclame şi emisiuni TV. Orice ospătar pe care îl întrebi cum a ajuns din Chicago în LA îţi va spune că, de fapt, e actor, orice chelneriţă e actriţă. Îşi iau un job de zi ca să adune bani pentru a continua să lupte pentru pasiunea lor", a adăugat Moga pentru aceeaşi sursă.

Mai multe