Marius Popa face mișto de mama Deliei. Asta o va înfuria pe solistă

18 septembrie 2015 14:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se vede că Marius Popa a trecut pe la ”Cronica Cârcotașilor”! Fostul membru al trupei Jukebox și-a păstrat umorul intact, după cinci sezoane de satiră la cel mai înalt nivel. Ultima victimă a lui Marius este Delia. Sau, mai bine zis, mama Deliei, care și-a apărat cu ardoare fata, atunci când artista a fost acuzată că promovează alcoolismul. ”Cine nu bea? Chiar și Delia mea!”, a spus Gina Matache pentru Click!

”Alo! Mama lu’ Delia? Puteți să-mi dați, vă rog, o adresă, să v-o livrăm?”, a venit replica lui Marius, într-o satiră filmată și publicată de muzician pe contul său de Facebook. ”I-a cam uitat pe toți, să știți! Da, uită destul de profesionist”, spune Marius cu vocea modificată, mimând un dialog cu mama artistei.

Filmulețul a fost foarte bine primit de fanii fostului cârcotaș. ”Epic!”, ”Prea tare!” sunt numai câteva dintre reacțiile acestora.

Delia a lansat vara aceasta o piesă care nu a lăsat pe nimeni indiferent, fie că oamenii au iubit melodia, fie că au simțit nevoia să o critice. ”Da, mamă, sunt beată!” a strâns, în numai trei zile de la lansare, peste două milioane de vizualizări pe Youtube. Cântăreața a fost acuzată imediat că promovează alcoolismul. Replica Ginei Matache, în exclusivitate pentru Click!, a fost pe măsura succesului piesei lansate de fiica ei.

“Cine nu bea? Toată lumea bea! Cei care o critică pe Delia nu fac decât să ridice piesa şi mai mult. Nu ea a compus piesa, ci altcineva. Eu o ştiu din primăvară, de când era doar în varianta de negativ. Îmi place foarte mult. Mi se zbârlea părul când mi-a dat să o ascult şi m-am mirat că nu a lansat-o mai repede. Dacă e aşa, ce să mai spunem de «Ia mai toarnă un păhărel», melodie pe care a cântat-o ani de zile regretatul Gică Petrescu? Sau de «O damigeană şi-un pahar» a lui Gabi Luncă?”, a declarat mama Deliei, în exclusivitate pentru Click!

Mai multe