Marius Tucă are Covid-19. Primele declarații ale jurnalistului

10 septembrie 2020 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

În cursul după-amiezei de joi, 10 septembrie, Marius Tucă a fost diagnosticat cu Covid-19. Binecunoscutul jurnalist, moderator al emisiunii Marius Tucă Show de pe Aleph News, este asimptomatic și a fost internat pentru 24 de ore.

După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, Marius Tucă a fost internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră și nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configurații anormale. Nivelul saturației oxigenului în sânge este de 97%.

Într-o discuție telefonică cu Adrian Sârbu, Marius Tucă a declarat, mai în glumă, mai în serios, că va profita de această ocazie pentru a-și lua în sfârșit concediu. ”Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, Covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a spus Tucă, conform Alephnews.ro.

Citește și:

10 noi mituri despre coronavirus, demontate de specialiști

Mai multe