Mărturisirile prezentatorului: „D-asta se vede că sunt îndrăgostit de Maria Constantin!”

9 septembrie 2017 13:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Constantin, partenerul Mariei Constantin din senzualul videoclip filmat pentru melodia „Scrisoare de dragoste”, a povestit experiența sa alături de artistă pe platoul de filmare.

O melodie profundă și emoționantă, promovată de artistă în urmă cu o lună, adică înainte să înceapă scandalul cu Marcel Toader, i-a făcut pe fanii artistei să vibreze. În videoclip, solista a apărut în brațele lui Alex Constantin (27 de ani), prezentatorul emisiunii Focus Magazin de la Prima Tv. Se vede clar pe chipul artistei că momentele petrecute la filmări au scos-o din stresul relației cu Marcel Toader. 

„Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală și care știe să se pună în valoare și în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa "dragostei", asta și pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile și privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvență grea de filmat, pentru că, pâna la urmă, eram în fața camerelor de filmat. Dar, rezultatul a ieșit excepțional iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a spus Alex Constantin pentru click.ro. 

Mai multe