Măruţă şi-a ieşit din minţi, în direct! "Eşti o prefăcută"

19 noiembrie 2014 20:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Măruţă a avut, în emisiunea de astăzi, o ieşire care a stârnit hohote de râs în platou.

Prezentatorul TV l-a avut invitat în emisiunea de astăzi pe Costin Mărculescu, care a venit să facă public faptul că a luat bătaie de la soţia lui.

Într-un alt platou, s-a aflat Ella, care a avut propria ei variantă despre cele întâmplate. Sigură pe ea şi cu zâmbetul pe buze, bruneta a declarat că nu l-a iubit niciodată pe Mărculescu şi că s-a măritat cu el din milă.

Asta, condiţiile în care, acum câteva luni, după cununia civilă, ea a venit fericită la TV şi a spus că vrea să îmbătrânescă lângă Mărculescu.

Când a auzit-o, Cătălin Măruţă şi-a ieşit din minţi şi a avut o reacţie care a stârnit hohote de râs. "Eşti şi tu o prefăcută. Mi-aduc aminte cum vă pupaţi aici şi vă declaraţi dragostea şi acum spui că nu ai simţit nimic pentru el. Deci te-ai prefăcut. Cum adica nu l-ai iubit niciodata? Atunci de ce te-ai căsătorit? Pai şi s-a întâmplat ceva între voi în perioada asta? Adică nu aţi făcut nici dragoste? Băi, nene, îmi vine să dau cu asta de pământ acum!", a spus Măruţă, luând un vas de flori în mână şi făcându-se că dă cu el de pământ.

Mai multe