Matilda Pascal-Cojocărița, trei nepoți de reclamă!

3 aprilie 2016 19:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Matilda Pascal-Cojocărița are trei nepoți de toată frumusețea. Primul nepot al artistei a venit pe lume în februarie 2013. Iată ultimele fotografii cu nepoții Matildei!

Adam, primul nepot al interpretei de muzică populară are trei ani, iar în decembrie a avut prima serbare la grădiniță și a fost îmbrăcat în costum popular. Băiețelul este copilul lui Alin Pascal, fiul artistei. Alin Pascal este căsătorit cu Elisabeta, din octombrie 2012. Însă în familia lor barza a mai adus un băiețel, pe Tudor, care a împlinit un anișor în luna martie a acestui an. Weekend-ul trecut, artista i-a tăiat moțul nepoțelului, într-un cadru restrâns.

Cei doi băieți ai lui Alin Pascal, Adam și Tudor au fost surprinși în portul popular, într-o nouă ședință foto realizată de curând. Interpreta de muzică populară și soțul ei, violonistul Ștefan Cigu au și o nepoțică drăgălașă pe nume Miriam Teodora, pe care părinții ei, Roxana Teodora și Horațiu Cigu o iubesc la nebunie. Horațiu este fiul lui Ștefan Cigu din prima căsătorie.

Mai multe