Meniu de fiţe la nunta Mariei Marinescu cu Alin Petrache
Maria Marinescu şi Alin Petrache şi-au pus pirostiile sâmbătă şi au dat o petrecere de pomină la un local select. La nunta creatoarei de modă cu preşedintele Comitetului Sportiv şi Olimpic Român au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi. Invitaţi, aleşi pe sprânceană, au dansat mult, nunta prelungindu-se până în zorii zilei.
De nunta Mariei Marinescu cu Alin Petrache, sigur se va vorbi mult de acum înainte, iar invitaţii nu o vor uita prea curând. Au fost trataţi cu bucate alse, iar atmosfera a fost întreţinută de artişti cu nume grele. Chef Nicolai Tand, un apropiat al cuplului celor doi, a dat detalii despre evenimentul care a făcut-o pe mireasă atât de fericită.
"A fost o nuntă foarte frumoasă. Mireasa a purtat o rochie superbă. Cred că la un moment dat s-a schimbat în tenişi după atât de multe ore petrecute în picioare pe ringul de dans. Au participat 50-60 de persoane, familia şi prietenii apropiaţi. Am fost întâmpitaţi cu şampanie roze, foarte bună. Şi meniul a fost unul cu delicatese. Au avut la antreu caviar, icre de manciuria, foie gras cu piept de raţă în jeleu, a continuat cu file de peşte alb şi muşchi de vită cu trufe. Tortul a fost senzaţional. Nu l-am văzut, doar m-am trezit cu el pe masă, dar pot să spun că a fost delicios. Un desert răcoritor, mi-a plăcut. Totul a fost ales cu foarte mult bun gust", a spus bucătarul într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.
De atmosferă s-au ocupat Ruby, Damian şi Corina Chiriac, care este o pritenă foarte apropiată a soacrei mici. Mama Mariei Marinescu este nimeni alta decât actriţa Ioana Pavelescu.