Mesaj emoţionant pentru fiica lui Marius Ţeicu! Patricia a făcut transfuzii

14 iunie 2016 9:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Veşti bune de la Spitalul Fundeni, acolo unde Patricia Rădulescu, fiica lui Marius Ţeicu este internată de câteva luni. Tânăra de 39 de ani, mamă a doi copii minori a primit sângele pentru care tatăl ei a făcut apel în weekend la toţi prietenii din agenda telefonică. Surse din anturajul ei au declarat pentru Click! că fiica compozitorului a primit ajutor încă de luni.

Problema de sănătate a Patriciei, fiica lui Marius Ţeicu, i-a sensibilizat pe toţi apropiaţii tatălui său, dar şi pe elevii şi prietenii ei. Toţi s-au mobilizat şi au donat sânge, necesar trasfuziilor. Tânăra este internată la Secţia de Transplant Medular şi în urmă cu două luni a mai făcut apel pentru a primi sânge de la donatori. 

Impresionaţi depovestea ei, cei care o cunosc pe Patricia i-au lăsat mesaje emoţionante pepagina de Facebook. Prietenii o descriu ca o fire luptătoare şi se roagă ca ea să se însănătoşească curând şi să vină acasă.

"Acum o lună, îngândurată, mergeam grăbită pe aleile întortocheate ale "stațiunii" Fundeni, unde, măicuța mea bolnavă se luptă pentru viață....inima mea se frământa să găsească soluții să poată face față durerii,  când...un zâmbet molipsitor, o strângere de mână și o voce caldă, dar fermă , mi -a spus "Totul va fi bine, nu fi supărată!" Era Patricia! 

Aflasem de povestea ei, cu o zi înainte, citind o postare pe Facebook. Am fost înmărmurită. Mi se părea că e un vis urât. O știam, îi știam râsul cristalin, vorbele calde, o vedeam ţinându-se de ghidușii pe aleea blocului cu copilașii ei minunați, împreună cu soțul ei, actorul vrâncean Adi Rădulescu, venind în vizită la vecina mea dragă, mama ei soacră... În mijlocul furtunii s-a oprit, o clipă, să mă ridice şi pe mine! Să o ajutam sa trăiască, să alerge din nou fericită alături de copilașii ei și de soțul ei! Să ne oprim, o clipă, pentru ea, pentru Patricia Ţeicu Rădulescu!", i-a scris o apropiată tinerei. Patricia Rădulescu are 39 de ani şi doi copii de şase şinouă ani. Este profesoară de engleză, iar în trecut a fost angajata lui Sorinel Puştiu, la grădiniţa particulară a manelistului. 

Mai multe