Mesaj impresionant de la un fost finalist „Vocea României”

18 decembrie 2015 17:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din istoria „Vocea României”, Vizi Imre (29 de ani) lansează o piesă-manifest. Solistul care a participat în 2012 în competiția de talente de la PRO TV, unde a ajuns până în finală, vrea să transmită un mesaj important: „Iubiţi şi gata”.

Chiar așa se și numește noua melodie a artistului, „Iubiţi şi gata”, pentru care Vizi a filmat deja şi videoclipul, într-un peisaj idilic din Târgu Mureş, sub îndrumarea regizorală a lui Alecs Năstoiu. Cu această melodie, artistul dorește să ne îndemne să fim mai atenţi cu cei din jurul nostru, să-i apreciem şi să fim alături de cei dragi. „Prin piesele mele îmi spun părerea despre anumite situaţii şi experienţe. «Iubiţi şi gata» prezintă opinia mea despre violenţa în familie. M-am pus în pielea copilului care vede zilnic astfel de lucruri şi nu a fost deloc o trăire plăcută. Am încercat să subliniez cum problema violenţei în familie este atemporală şi că mi-ar plăcea tare mult să schimb acest lucru”, a povestit Vizi Imre.

„Iubiți și gata”, o piesă-manifest

Versurile piesei sunt impresionante: „Nu vreau o familie ca-n reclame/ Nu vreau nimic din ce altul are/ Vă vreau doar pe voi, mama și tata/ Trebuie doar să vă iubiți și gata! Tata, de ce-o lovești pe mama atât de tare?/ Ea n-are nici o vină că viața ne pune la-ncercare/ Promit să fiu cuminte să vă ajut și eu să rezolvăm problemele/ Urletele tale nu ne scapă de ele”.

„Iubiți și gata” este opera casei de producţie Republic Production, pe care Vizi şi-a înfiinţat-o, de curând, alături de doi parteneri. Versurile și muzica melodiei au fost compuse de Vizi, în colaborare cu Loredana Căvăsdan, Adda şi Sorana (Păcurar).

A fost profesor de muzică

Puțină lume știe, dar, înainte de a fi solist, înainte de lansarea de la „Vocea româniei”, Vizi a fost profesor de muzică și a urmat cursurile unei facultăți de teatru.

Mai multe