Mesajul Andreei Tonciu pentru soțul ei! L-a dat pe spate cu ce i-a spus

7 mai 2018 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

După un scandal uriaș și după ce s-a speculat că sunt la un pas de divorț, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, iar vulcanica brunet s-a transformat într-o adevărată romantică.

”O să te iubesc pentru tot restul vieții mele! Să îmbătrânim împreună și vreau să descoperim tot ce este mai bine de fiecare data și să ne schimbam viața în cel mai bun mod!❤️❤️”, a notat pe contul ei de socializare Andreea Tonciu. Mai mult decât atât, bruneta a și postat o fotografie în care poartă rochia de mireasă, cu bustul la vedere, și îl sărută cu patos pe soțul ei.

De altfel, și Daniel Niculescu a postat, recent, un mesaj cât se poate de clar cu privire la zvonurile referitoare la despărțirea lor. ”Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele și eu îi fac toate poftele! Deci, dragii mei, nu am fost la mare de 1 mai, nu m-am certat cu soția prin diferite cluburi, nu îmi place de 1 mai la mare. Eu, dacă ma distrez, păi mă distrez... o fac în străinătate, cu prietenii mei. Nu postez câte șampanii vin la masă. Sunt altă calitate de bărbat, eu sunt Daniel Niculescu. Poate pe viitor nu mă mai confundă jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean!”, a notat Daniel Niculescu.

Mai multe