Mesajul Andrei pentru Lorelai Moşneguţu după câştigarea concursului de talente

3 iunie 2017 15:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

A impresionat o ţară întreagă cu vocea ei, iar Andrei i-a intrat adânc la inimă. Lorelai Moşneguţu, fata fără mâini, dar cu calităţi vocale remarcabile, a oferit un spectacol de vis în finala "Românii au talent" de vineri seară de la Pro Tv. A fost votată de public şi a plecat acasă cu marele premiu de 120.000. Cei patru juraţi au rămas şi ei aproape fără cuvinte în faţa prestaţiei adolescentei.

Dacă la început micuța din Târgoviște i-a impresionat pe toți cei prezenți cu povestea ei de viață, ulterior când a urcat pe scenă şi a început să cânte juraţii au fost uimiţi de interpetarea ei la pian. Cea care a trimis-o direct în semifinală a fost Mihaela Rădulesci, iar vineri seară, Andra, i-a transmis un mesaj extrem de emoţionant câştigătoarei concursului de talente. 

"Să ştii că m-au impresionat toate apariţiile tale. Dar azi ai reuşit să faci mai mult decât ţi-ai imaginat pentru că ai o dragoste de viaţă nemărginită. Am piele de găină şi acum. Vei fi de neuitat pentru mine! Ai 10 cu felicitări, pentru că eşti un exemplu de talent şi de ambiţie!", a notat Andra pe contul ei de socializare la scurt timp după ce s-a bucurat alături de Lorelai de obţinerea marelui premiu. 

Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ. Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă şi a îndrumat-o către o carieră artistică. 

Mai multe