Mesajul de amor pe care Ioana Băsescu i l-a scris soțului pe tort. Ce gest superb!

16 martie 2019 22:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Băsescu și-a sărbătorit soțul sâmbătă, 16 martie, motiv pentru care a decis să îi facă acestuia o surpriză. Radu Pricop a fost așteptat cu un tort de ciocolată, asezonat cu fructe de tot felul, însă mesajul inscripționat pe desert a fost adevărata „cireașă de pe tort”.

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu a avut motiv de săbătoare în weekend! Mihai Radu Pricop, soțul Ioanei Băsescu, și-a aniversat sâmbătă, 16 martie, ziua de naștere, prilej cu care fiica fostului șef al statului a ținut să își declare iubirea pentru partenerul ei de viață. Aceasta și-a surprins soțul cu un tort pe gustul acestuia, inscripționat cu o adevărată declarație de dragoste.

Ioana Băsescu și-a aniversat soțul 

„La mulți ani, iubirea mea”, a fost mesajul Ioanei Băsescu de ziua soțului ei, aceasta mândrindu-se și pe rețelele de socializare cu gestul făcut. Fiica lui Traian Băsescu a publicat în mediul online o imagine cu tortul în cauză, căreia i-a adăugat și o descriere. „Să fii fericit mereu, iubirea mea!”, a scris aceasta în dreptul pozei. Radu Pricop este avocat de meserie, iar el și Ioana Băsescu s-au căsătorit în anul 2014, organizând o ceremonie restrânsă. De atunci, cei doi formează o familie fericită, având împreună și un băiețel, care poartă cu mândrie numele tatălui lui. 

Ioana Băsescu și Radu Pricop s-au căsătorit în secret 

Ioana Băsescu, care practică meseria de notar, s-a măritat prima oară în 2003, cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Nunta a venit după un an de relație neoficială și a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe mama Ioanei. Lucrurile n-au mers prea bine însă și, trei ani mai târziu, Ioana a cerut divorțul.

A urmat o relație lungă și tumultuoasă cu Giovanni Francesco, acționar al postului de televiziune Music Channel, relație în care Ioana nu prea a fost văzută zâmbind.

Ioana s-a căsătorit a doua oară în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit mama micuțului Radu. Familia locuiește într-o vilă de lux, adesea asemuită cu un „palat”. 

Mai multe