Mesajul de pe tortul aniversar al lui Pelinel, cu totul deosebit! Cui i se adresa

8 decembrie 2016 22:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel a împlinit pe 8 decembrie 36 de ani, iar micuțul ei, Milan Cristian, 6 luni. Blondina și băiețelul ei au fost copleșiți cu urări și cadouri, însă cea mai frumoasă urare a primit-o din partea lui Cristi Borcea, tatăl lui Milan.

Valentina Pelinel a aniversat, joi (8 decembrie), împlinirea a 36 de ani, în timp ce fiul ei, șase luni. Proaspăta mămică a avut multe motive de bucurie, mai ales că cel care a surprins-o în mod deosebit a fost chiar Cristi Borcea, deși se află după gratii. Fostul boss dinamovist i-a trimis un buchet superb de trandafiri roşii, semn că o iubește la nebunie pe ea și copilul lor.

Mândră de surpriză, Pelinel a ținut cu tot dinadinsul să-i răspundă cu aceeași monedă lui Borcea.

Tortul aniversar al Valentinei și al lui Milan a fost de-a dreptul impresionant, după arată fotografia cu acesta publicată pe pagina personală de Facebook a vedetei. Împărțit în două inimioare, frumos decorat cu trandafiri, cu mesajul de ''La mulți ani'' pentru cei doi. În partea de jos a celor doi inimi a fost scris un mesaj sugestiv pentru Cristi Borcea: ''Te iubim tati".

Mai multe