Mesajul dureros al soției lui Marin Moraru! Îți rupe inima

23 august 2016 20:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al lui Marin Moraru a fost depus marţi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti. Soția sa, Lucia Popescu Moraru, și-a făcut apariția vădit îndurerată și nu s-a dezlipit de lângă sicriul actorului.

Sute de persoane au venit marţi să-și ia rămas bun de la Marin Moraru, actorul care ne-a părăsit duminică, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului a fost depus marţi după-amiază la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală. Familia, prietenii, dar și care nu l-au cunoscut au trecut să-i aprindă o lumânare actorului și să-i aducă o floare. Printre cei care au venit să-i spună "Adio" maestrului s-au numărat și Ilinca Tomoroveanu și Florina Cercel. 

Cea mai îndurerată părea soția actorului, Lucia Popescu Moraru. Aceasta i-a scris pe coroană un mesaj care pur și simplu îți rupe inima: ”Fără tine, viața nu mai are rost - Soția”.

Un mesaj la fel de tulburător a venit de la Ion Antonescu, fost secretar de stat în Ministerul Culturii, care i-a scris pe coroană așa: ”Doamne, de ce mi-ai luat idolul?”.

Mai multe