Mesajul Ramonei Gabor despre actrița ucisă cu sânge rece. Născuse acum trei săptămâni

20 februarie 2018 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ştire demnă de scenariul unui film horror. Anastasia Cecati, cântăreaţă şi fotomodel din Republica Moldova, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică. Ulterior, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc din Chişinău.

Anastasia Cecati, pe numele ei de scenă Anastasia Cia, avea 29 de ani, iar pe 30 ianuarie 2017 devenise mămică pentru prima oară. Potrivit www.adevarul.ro, tânăra a fost găsită duminică, cu plagă înjunghiată în jurul gâtului, în apartamentul în care se afla la momentul tragediei şi copilul cuplului. După ce a comis crima, soţu ei s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte. Potrivit Poliţiei, înainte de a se sinucide, bărbatul l-ar fi sunat pe naşul copilului, pentru a-l ruga să aibă grijă de minor.

Cumplita veste a şocat-o şi pe Ramona Gabor, care era prietenă cu victima. Anastasia Cecati se mutase de ceva vreme în Dubai, unde lucra la albumul ei muzical, dar şi la o linie de rochii. Sora Monicăi Gabor a scris un mesaj emoţionant pe pagina de Instagram a Anastasiei. “O zi atât de tristă. Această ştire mi-a sfâşiat sufletul. Odihneşte-te în pace, suflet frumos!”. În aceeaşi postare a intervenit ş Monica Gabor: “N-am cunoscut-o niciodată, dar am inima frântă. Am aprins câteva lumânări, putere familiilor să treacă peste această imensă durere”.  

Anastasia Cecati a avut şi o apariţie în "Las Fierbinţi" (PRO TV), însă mai mult a făcut figuraţie decât a jucat.

Mai multe