Mesajul Ronei Hartner, după operația de 6 ore care i-a salvat viața!

27 februarie 2019 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebra actriță Rona Hartner (45 de ani) a publicat un mesaj pentru fanii ei de pe reţelele sociale, la două zile după operația pe colon, pe care a suferit-o luni, 25 februarie. Medicii s-au chinuit șase ore să-i salveze viața. Artista se simte bine, iar acum aşteaptă să afle dacă tumora extirpată este de natură canceroasă.

Rona Hartner a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală. Ea le-a mulţumit admiratorilor săi pentru susţinere: "Mulţumesc lui Dumnezeu şi domnului profesor doctor! Mulțumesc frumos, din partea voastră am simţit valuri de rugăciune. Vă rog să continuaţi. Mulțumesc", a scris Rona Hartner pe reţelele sociale.

Herve, logodnicul vedetei, le-a dat vești bune fanilor, în cadrul emisiunii „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars: „Trebuie să se recupereze, încet, dar se recuperează. Rezultatele nu sunt unele finale, dar ştim că tumora canceroasă a fost complet eliminată din corpul Ronei. În mod normal operaţia ar fi durat două ore. Azi a reuşit să se plimbe cu mine puţin. Nu mai este la Terapie Intensivă, s-a întors în rezerva ei. Are nevoie de multă odihnă şi sperăm că mâine va putea să mănânce. Rona şi-a încredinţat viaţa lui Dumnezeu şi tot ce i s-a întâmplat în viaţă este în puterea Lui. În aceste condiţii ea crede că lucrurile rele pe care le-a experimentat sunt doar o oportunitate de a fi şi mai bună. A avut această problemă poate de mult timp şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a descoperit-o”. Rona Hartner a fost operată la Spitalul de Urgență Floreasca, luni dimineață (25 februarie 2019). Operația a durat șase ore.

Mai multe