Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu după ce și-a reparat dinții

3 decembrie 2015 12:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (46 de ani) a investit enorm în imaginea ei după ce a devenit celebră. Mai mult, vedeta nu a ținut nicodată secrete retușurile mai mici sau mai mari pe care le-a suferit. Cel mai recent, Mihaela și-a lucrat dinții și, cum a fost foarte încântată de rezultate, i-a sfătuit pe toți cei care o urmăresc să nu mai amâne vizita la dentist.

Mihaela Rădulescu a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu ea zâmbind larg, însoțită de un îndemn explicit: ”V-aș bate la cap să vă îngrijiți de zâmbet”.

Vedeta recunoaște că nu a fost învățată de mică să prevină problemele cu dantura. Motivele au fost aceleași ca pentru majoritatea românilor, codași întodeauna în topurile vânzărilor de produse d eigienă personală. ”Știu, ba doare, ba costă prea mult, dar nimic nu ne dă mai multă încredere în noi înșine ca zâmbetul larg și sănătos. Fac parte dintr-o generație în care nu prea știam de aparate dentare și de mers la dentist de plăcere, de igienă regulată, nu doar la urgență, când durerea bătea frica de dentist”, a adăugat vedeta.

Mihaela s-a dat pe brazdă ”la bătrânețe”, iar rezultatul a fost admirat chiar și de specialiști. „Are un zâmbet frumos, sexy care a costat-o aproape zece mii de euro. Din poză pare să aibă coroane din zirconiu sau ceramică integrală. Dinţii sunt refăcuţi anatomic, adică nu sunt perfect drepţi şi par naturali”, a declarat medicul Valentin Răducanu, specialist în implantologie orală, pentru Click!

”Prietenia” Mihaelei cu dentistul a făcut, așadar, toți banii. ”M-am împrietenit și cu dentistul, dar și cu ideea de a merge regulat la control. Tu-i mama ei de prevenție, că tare-i logică și salvatoare! Zâmbetul e iubire și sănătate. În primul rând pentru tine însăți și apoi pentru cei care te iubesc zâmbind”, a încheiat vedeta.

Mai multe