Meseria neaşteptată la care visa Ştefan Bănică Jr în copilărie

14 octombrie 2019 22:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul, care pe 18 octombrie va împlini 52 de ani, a fost ieri invitatul Danei Săvuică la emisiunea online „E OK! să fii vedetă”, unde și-a prezentat proiectele.

Jurat la „X Factor” (Antena 1), Ştefan Bănică a povestit despre ce visa să devină: „Am vrut să fiu comentator sportiv, cum era Cristian Ţopescu, pentru că aşa puteam să plec din ţară (granițele erau închise în perioada comunistă – n.r.). M-a ţinut doar o săptămână. Eram adolescent și voiam să plec din ţară”.

Întrebat ce sfat a primit de la tatăl lui, regretatul actor Ștefan Bănică, el a dezvăluit că ”trebuie să aibă fixare şi măsură pentru rolurile lui”. În plus, pe 27 octombrie, Bănică jr va începe un turneu naţional live care se va încheia pe 7 noiembrie, când va susţine tradiționalele Concerte de Crăciun la Sala Palatului. El a vorbit cu drag și despre fiul lui cel mare, Radu Ştefan (16 ani): ”Radu este talentat ca actor și pictează, iar cel mai nou membru al familiei, micuțul Alexandru (5 luni), e foarte cuminte şi nu prea plânge”.  

Mai multe