Michael Jackson de la Vocea României primește propuneri și de la femei, și de la bărbați

20 noiembrie 2018 15:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe Bogdan Ioan (28 de ani) îl ştie toată lumea de la “Vocea României”, unde a făcut furori cu piesa “Eath Song”, a regretatului Michael Jackson. El a reușit să întoarcă rapid scaunele celor patru jurați, care, fascinați de prestația sa, l-au pus să interpreteze melodia încă o dată. Ne-am întâlnit cu Bogdan la o seară de karaoke, prilej cu care ne-a oferit un interviu.

  • Click!: Cum e acum, după ce ai devenit celebru la ”Vocea României”? Te oprește lumea pe stradă?

Bogdan Ioan: Sunt unii care mă opresc pe stradă, cu unii mi se intersectează privirile, zâmbesc şi îmi dau seama că m-au recunoscut. Primesc foarte multe mesaje din alte ţări şi chiar le răspund tuturor. Când le citesc mă apucă emoţiile. Sunt mulţi care îmi spun că au plâns pentru că le-am amintit de Michael. Pentru mine e cea mai mare satisfacţie, mai ales să sunt fan Michael Jackson.

  • Cum e să lucrezi cu Smiley?

Cred că am făcut cea mai bună alegere şi zic că e cel mai modest şi are cele mai bune sfaturi.

  • Aţi apucat să lucraţi împreună la vreo piesă?

Încă nu, deocamdată avem relaţia de antrenor-ucenic.

  • Ce ai învăţat de la el?

Că este important să transmiți emoţia, mai mult decât să cânți niște note muzicale.

  • Cânţi piese și din repertoriul altor solişti sau numai hit-urile lui Michael Jackson?

Cânt mai multe stiluri. Şi las lumea să aprecieze.

  • Ai fost surprins de reacţia antrenorilor la audiţiile pe nevăzute?

Am fost surprins când am văzut ca s-au întors toţi patru. Noi de pe scenă nu auzim când se întorc scaunele. Eram concentrat la piesă şi am văzut că după primele secunde s-au întors, şi deși mesajul piesei era unul trist, dacă vă uitaţi pe înregistrare eu am zâmbit la un moment dat. M-am emoţionat când m-au pus să cânt a doua oară. Are Tudor un gest, vine şi se înclină. L-am văzut abia pe înregistrare. Îmi dau cuvântul de onoare că eram atât de concentrat pe piesă, că am observant aceste amănunte doar când m-am uitat pe înregistrare.

  • Fanele vor să ştie dacă ai o prietenă.

Am o prietenă şi primesc întrebarea asta zilnic pe reţelele sociale, aşa că m-am obişnuit. Ştii că primesc felicitări, mi se spune că am fost wow, că am fost bun, că le-am plăcut iar următosarea întrebare e dacă sunt singur sau am pe cineva. Au fost şi băieţi care m-au întrebat dacă sunt singur sau am pe cineva.

Citește și:

Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la Vocea României

Exclusiv! Loredana și Adi Despot pleacă de la «Vocea României». Cine le va lua locul

Mai multe