Micuța samurai sau Cruella de Vil? Doar Adelina Pestrițu!

15 octombrie 2015 18:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu pare să treacă printr-o perioadă de redefinire a stilului. Apuse sunt vremurile în care vedeta de la Kanal D lăsa multă piele la vedere, spre deliciul privitorilor. Cu părul prins într-un coc înalt și îmbrăcată toată în negru, Adelina a fost o apariție surprinzătoare la lansarea colecției de toamnă-iarnă a unui magazin dintr-un mall bucureștean.

Adelina Pestrițu (28 de ani) a declarat că se inspiră din stilul Rihannei pentru aparițiile ei, iar ultima apariție confirmă din plin această tendință. Vedeta Kanal D a apărut la un eveniment îmbrăcată toată în negru, cu un make-up rock , cu părul strâns într-un coc înalt și bretonul aplicat.

”Îmi place foarte mult Rihanna, atât ca stil vestimentar, cât și ca stil de viață. E drept, nu cred că voi reuși s-o întrec vreodată la numărul de tatuaje”, a glumit Adelina.

E drept, ținuta Adelinei de la evenimentul desfășurat miercuri , 14 octombrie, la un mall din Capitală, ne-a trimis cu gândul la felul în care și-a făcut apariția Rihanna la o expeziție din Los Angeles la începutul lunii octombrie.

Mai multe