Mihaela Borcea a slăbit 10 kg într-o lună

13 septembrie 2015 21:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a luptat cu kilogramele în plus, dar acum poate răsufla liniştită. Mihaela Borcea a câştigat bătălia cu cântarul. Are un trup de invidiat, după ce a reuşit să slăbească zece kilograme într-o singură lună.

Dietele sunt la ordinea zilei în viaţa multor femei. Iar dacă mai sunt şi persoane publice, grija pentru cum arată este şi mai mare. Mihaela Borcea (45 de ani) s-a îngrăşat vâzând cu ochii, în urma tratamentului pe care l-a făcut pentru eliminarea mercurului din organism. Pastilele i-au dat metabolismul peste cap şi uite aşa, femeia s-a pricopsit, din 2011 şi până anul trecut, cu 20 kg în plus. Acum, a redus drastic din medicaţie, astfel că şi-a permis să înceapă dieta Tisanoreică, care a dat rezultate. Acest regim presupune să consumi băuturi preparate pe bază de plante medicinale şi să evite carbohidraţii, zahărul şi băuturile carbogazoase.

„Într-o lună a slăbit zece kilograme. Şi nu are de gând să se oprească aici”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, un apropiat de-al Mihaelei. 

Dacă în 2014 avea 80 kg, de o lună încoace, fosta soţie a lui Cristi Borcea cântăreşte în jur de 65-70 kg. Şi se vede. Rochiţele mulate stau altfel acum pe corpul ei.

Iată reţeta-minune!

Se bea zilnic o combinaţie de zece ierburi, precum alga Durvillea, mentă, anghinare, lemn dulce, păpădie, genţiană, anason, ienupăr, rozmarin, urzică, pe care o găsiţi la plafare. Se consumă albuş de ou, proteine pure, carne slabă de viţel, de pui, iaurt slab, lapte degresat, brânză de vaci degresată, legume fierte, supe. Nu se consumă carbohidraţi, zahăr, aspartam, sucuri acidulate, ulei. Carnea trebuie preparată la grătar, iar băuturile pot fi îndulcite cu un extract de ştevie – un înlocuitor al zahărului.

Mai multe