Mihaela Borcea, cu un bărbat misterios la slujba de Înviere!

9 aprilie 2018 17:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ani întregi în care sărbătorile erau un adevărat tumult pentru ea, a venit momentul clipelor de linişte în viaţa Mihaelei Borcea. Prima soţie a lui Cristi Borcea, aflat încă după gratii în dosarul "Transferurilor", a avut un Paşte aşa cum şi-a dorit. Femeia de afaceri a petrecut în compania copiilor, a prietenilor, dar şi a unui bărbat special cu care sa afişat la slujba de Înviere, semn că şi-a refăcut şi ea viaţa sentimentală.

Curtea bisericii din Pipera a avut oaspeţi celebri în noaptea de Înviere. Mihaela Borcea la braţul unui bărbat misterios, dar şi alte vedete care locuiesc în partea de nord a Capitalei au ales să ia lumina sfântă de la lăcaşul de cult. Femeia de afaceri a încercat să nu iasă în evidenţă, aşa că a adoptat o ţinută sport, cât mai lejeră, formată dintr-o geacă şi o pereche de colanţi. Apropierea suspectă dintre ea şi un domn care i-a stat alături pe toată durata slujbei a ridicat semne de întrebare.

Înainte de a ajunge să se bucure de slujbă, Mihaela a stat toată ziua în bucătărie. Prima soție a lui Cristi Borcea respectă cu sfințenie tradițiile și obiceiurile de sărbători, aşa că a pregătit totul în casă, de la ouă, drob, friptură şi până la cozonaci. Masa familiei Borcea a fost decorată cu iepurași.

Mai multe