Mihaela Rădulescu a făcut senzaţie la Cluj într-o rochie de catifea

24 septembrie 2016 15:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au început preselecţiile pentru "Românii au talent", cu juriu şi public. Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu, Florin Călinescu şi Andra s-au reîntâlnit după vacanţa de vară la Cluj şi s-au aşezat la "masa negocierilor".

Sute de clujeni au venit să îi susţină pe concurenţii de la "Românii au Talent", vineri ( 23 septembrie), la Cluj. Ardelenii care au trecut de etapă preselecţiilor şi-au demonstat talentul în faţă publicului şi a juriului. Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu au jurizat momentele artistice şi le-au dat unora şansa de a merge în etapă următoare.

Diva de la Monte Carlo a lăsat spectatorii fără grai când a apărut într-o rochie mulată lungă şi cu un decolteu ameţitor. Şi în acest sezon de vestimentaţia ei se ocupă Dana Budeanu, care i-a pus în valoare silueta cu o piesă din catifea. Jurata a accesorizat ţinutei o pereche de pantofi cu talpă roşie de la o celebră casă de modă.  

La preselecţiile de la Cluj, sute de oameni s-au adunat la Casă de Cultură a Studenţilor pentru a-şi susţine favoriţii. Concurenţii se lupta pentru marele premiu pus în joc în valoare de 120.000 de euro.

Mai multe