Mihaela Rădulescu, despre căsătoria cu Felix Baumgartner: «Nu vreau să sufăr!»

31 august 2021 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a fript cu ciorbă, acum suflă și în iaurt! Mihaela Rădulescu (52 de ani) a vorbit pentru prima dată despre căsătoria cu actualul iubit, parașutistul vedetă Felix Baumgartner. Diva de la Monaco a anunțat că relația cu Felix merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș.

Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, Mihaela și Felix sunt îndrăgostiți la fel ca-n prima zi și își trăiesc iubirea mai departe fără să țină cont de gura lumii.

Mihaela Rădulescu: „E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească” 

Când vine însă vorba de căsătorie, diva nu mai este dispusă să facă așa ușor acest pas. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu (52 de ani) a fost căsătorită între 2004-2008 cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Fostul cuplu are un fiu, Ayan Schwartzenberg, care a împlinit 17 ani pe 1 august 2021.

Citește și:

De ce Mihaela Rădulescu nu se mai afișează cu Felix Baumgartner: «Nu avem nimic din viața unui cuplu normal»

Mai multe