Mihaela Rădulescu e talentată rău la gafe! Şi-a pus România în cap în doar o lună

6 aprilie 2015 23:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

De o lună, de când ocupă scaunul de jurat la “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu (45 de ani) a reuşit, maimuţărindu-se, să explodeze audienţele postului. Ediţia de vineri a fost urmărită de 4,2 milioane de telespectatori.

Diva de la Monaco a făcut gafă după gafă, ca să-şi justifice pe deplin salariul uriaş. A sărutat un concurent pe gură, altuia i-a pipăit fundul, apoi s-a tăvălit ca o mâţă în călduri prin făină. Însă, lată a făcut-o după ce a  jignit două gimnaste, pe motiv că-s prea dolofane. Ca şi cum criticile nu au fost îndeajuns, ea s-a luat duminică şi de comunitatea gay: “Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează. Drepturile minorităţilor ne-au închis gurile şi ne-au şubrezit dreptul la normalitate”, i-a apostrofat Răduleasca. Comentariile ei n-au fost pe placul Asociaţiei ACCEPT: ”Mihaela a atacat într-un mod tendenţios comunitatea. Dumneaei defineşte persoanele homosexuale ca «anormale», o ameninţare la adresa copiilor şi a familiei şi îi echivalează cu terorişti”. Comunitatea gay se gândeşte chiar să facă o sesizare la CNCD (autoritatea de stat care îşi desfăşoară activitatea în domeniul discriminării).

A sărutat un tânăr pe gură

Florentin (24 de ani) a venit la preselecţiile din Iaşi cu un dans special la “Românii au talent”. Drept recompensă, Mihaela i-a pus o ştampilă, nu înainte de a-l întreba dacă –i burlac.

Le-a cerut unor gimnaste să slăbească

Vedeta tv le-a atras atenţia unor concurente de 14 ani că au cam multe kilograme pentru a face performanţă în sport. “Dacă data viitoare vă pun pe cântar şi nu aveţi cu cinci kg mai puţin, nu mai treceţi de mine”, le-a avertizat Mihaela.

A lins degetele cu făină ale unei dansatoare

Impresionată de reprezentaţia blondei Yeva, care a dansat prin făină, Mihaela a urcat pe scenă, i-a lins blondei degetul, după care s-a tăvălit şi ea pe scenă, murdărindu-şi rochia roşie.

Şi-a băgat o carte de joc între sâni

Răzvan a rugat-o pe diva de la Monaco să aleagă o carte de joc dintr-un pachet şi să o pună la piept. Dar, Mihaela şi-a băgat cartea la decolteu, apoi i-a pus acestuia mâna pe fund.

Le-a făcut golănci pe surorile din Chişinău

Două surori din Chişinău, Elena şi Olesea Croitor, au scos din sărite juriul, iar Mihaela le-a taxat: “Nesimţirea nu e un talent. Staţi cu mâinile în buzunar şi vorbiţi cu noi ca două golănci de pe stradă”.

A minţit că-i campioană la măciuci

Doina Stăiculescu, singura medaliată olimpică din istoria gimnasticii ritmice româneşti, a pus-o la punct pe diva de la Monaco: “Când a făcut Mihaela Rădulescu gimnastică ritmică de performanţă… Măi să fie.....13 ani de performanţă , cea mai bună la măciuci?”.

Mai multe