Mihaela Rădulescu, goală în cadă! Imaginea care a urcat gradele din termometre

20 februarie 2016 13:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

A început să se lase fotografiată din ce în ce mai mult fără haine. Mihaela Rădulescu a devenit foarte îndrăzneaţă în ultima vreme şi doar ea ştie de ce. După ce şi-a uimit admiratorii cu o poză în care a apărut goală în piscină, acum vedeta tv şochează din nou cu o imagine erotică. Ea apare dezbrăcată complet în cada plină cu spumă.

Mihaela Rădulescu (46 de ani) are un mod original de a le mumţumi celor care au urmărit-o vineri seara la debutul celui de-al şaselea sezon "Românii au talent" de la Pro Tv. Jurata le-a răsplătit fidelitatea cu o fotografie incendiară. Ea s-a pozat goală în cadă şi a publicat imaginea pe reţeaua de socializare, spre deliciul fanilor.

"Vă mulţumim pentru aseară! Un weekend relaxant, cu iubire, voie bună şi răsfăţ !", le-a urat vedeta tv celor care îi urmăresc profilul de pe Facebook.

În ultima vreme, Mihaela Rădulescu a început să pozeze în ipostaze tot mai deocheate. S-a întâmplat şi în urmă cu aproape o lună, când vedeta a încins imaginaţia domnilor cu o poză cu ea goală în pisicină. Ddacă atunci cel care a surprins-o fără haine a fost chiar iubitul ei, Felix Baumartner, de data aceasta, nu putem decât bănui că tot el a avut acest noroc.

Mai multe