Mihaela Rădulescu i-a luat antrenor român lui Felix

22 iulie 2017 20:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se ştie că Mihaela Rădulescu (47 de ani), Ayan (12 ani), fiul ei, dar Felix Baumgartner, iubitul vedetei, sunt fani împătimiţi ai sporturilor extreme.

Cei trei sunt deschişi mereu provocărilor şi profită de fiecare vacanţă pentru a-şi testa limitele. Aşa s-a întâmplat şi în escapada recentă din insula Gokceada, Turcia, locul perfect pentru iubitorii sporturilor nautice. Destinaţia este supranumită “insula vânturilor”, aşa că practicarea kitesurfing-ului devine o plăcere până şi pentru începători. Şi cum Mihaela şi Ayan sunt deja avansaţi la acest sport, cel care a avut nevoie de lecţii a fost Felix Baumgartner, care iată că a încercat de toate până la 48 de ani, mai puţin kitesurfing.

Astfel, pentru acest nou sport, austriacul a avut parte şi de ajutor, căci a fost supravegheat de Şerban, un instructor român de kitesurf. Acesta i-a dat lui Felix sfaturi preţioase şi l-a ajutat să deprindă noţiunile de bază. “Acest sport este epuizant, dar distractiv”, a scris Felix pe Instagram, mulţumindu-i şi Mihaelei pentru că a avut răbdare să-l pozeze non stop.

Mai multe