Mihaela Rădulescu îl ţine pe Felix sub un "papuc" de 1.000 de dolari

7 ianuarie 2016 17:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an cu Felix Baumgartner. Deşi la început, gurile rele nu le dădeam mari şanse împreună, vedeta tv a reuşit să-l facă pe sportiv să o ducă în cele mai luxoase vacanţe şi să-i ofere o viaţă fără griji, semn că între cei doi lucrurile merg ca pe roate.

A fost "masă" pentru Felix, gospodină şi menajeră. Mihaela Rădulescu a trecut prin toate ipostazele alături de partenerul ei austriac, nu doar prin cea de iubită. Cei doi sunt nedespărţiţi de când s-au cunoscut. Participă la evenimente împreună, iar atunci când ies din casă, sunt aranjaţi la patru ace. Chiar Mihaela Rădulescu dezvăluia pe reţelele de socializare accesoriile de firmă pe care le-au scos cei doi la "plimbare".

Vedeta tv are o garderobă impresionantă şi un dulap plin cu pantofi. Acest lucru nu o împiedică să fie la curent cu ultimele noutăţi ale marilor designeri. Într-o fotografie recentă, Mihaela şi-a scos o pereche de sandale, Tom Ford, al cărui preţ ajunge la 1000 de dolari cel mai probabil pentru un eveniment la care mergea însoţită de Felix Baumgartner. În imagine, Mihaela a aşezat pantoful ei peste al partenerului, iar acest lucru potrivit tradiţiei populare este un semn că Mihaela Rădulescu este "şefa" în cuplu.       

Mai multe