Mihaela Rădulescu, în slip tanga, ca să arate că nu e «babă»

26 iulie 2015 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (45 de ani) nu se dezminte. Face ce face și este iar în centrul atenției, asta după ce săptămâna trecută le-a dedicat o scrisoare dură jurnaliştilor din Austria, care au numit-o, într-un titlu, “fată bătrână”.

În weekend, diva s-a pozat într-un costum de baie cu un slip minuscul, tocmai pentru a-şi expune trupul tonifiat şi a demonstra că încă ştie cum să fenteze timpul. În fotografii, Mihaela stă cu fundul bombat la vedere, ceea ce a atras câteva critici din partea fanilor virtuali. ”Arăţi super, dar de ce trebuia să ne arăţi fundul?”, scrie o admiratoare, pe Facebook.

Mihaela Rădulescu a luat foc săptămâna trecută, după ce presa austriacă a publicat un articol, cu titlul “Felix şi bătrâna doamnă”, aceasta fiind o asociere ironică între Mihaela şi denumirea unui avion (“The Old Lady”), care apărea şi el în fotografie. “Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fundul meu sexy”, a scris iubita lui Felix Baumgartner pe blog, în cadrul uneri scrisori adresate jurnaliștilor austrieci.

Mai multe