Mihaela Rădulescu, într-un moment de sinceritate: «M-am măritat suficient»

19 mai 2017 21:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu trăiește de doi ani o poveste de iubire cu parașutistul Felix Baumgartner, pe care-l numește "dragostea ei", alături de care călătorește prin toate colțurile lumii și trăiește periculos momente pline de adrenalină. Deși acesta ar fi cerut-o de nevastă, prezentatoarea de la "Uite cine dansează" nu se grăbește să meargă la altar.

Momentul unui concurent, care a mărturisit că și-a găsit dragostea după preselecțiile "Românii au talent", a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să spună că nu se grăbește să se căsătorească din nou. Deși are o relație de mai bine de doi ani cu austriacul Felix Baumgartner și chiar ne-a lăsat să înțelegem că s-a logodit cu acesta, vedeta nu pare că vrea să devină doamna Baumgartner prea curând, căci se simte bine în relație așa cum este ea acum.

Mihaela a fost căsătorită de trei ori. Primul ei ales a fost Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a și păstrat. În 1989, aceasta a devenit pentru prima dată femeie măritată, dar căsnicia a durat doar câteva luni. S-a refugiat în brațele lui Dan Chișu, dar cu acesta nu a ajuns la altar.

Următorul său soț a fost Ștefan Bănică, pe care l-a acuzat de infidelitate și de care a divorțat în 1999. Diva de la Monaco s-a căsătorit apoi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pentru care a trecut la religia iudaică, și al cărui nume l-a alipit celui pe care îl avea deja și pe care îl păstrează și acum în acte. Mariajul lor a durat din 2004 și până în 2009, iar cei doi au împreună un băiat, singurul copil al Mihaelei, Ayan.

Mai multe