Mihaela Rădulescu, ipostază incendiară! Gătește goală pentru Felix

20 septembrie 2015 13:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (46 de ani) a reușit să stârnească multe controverse, atât prin aparițiile televizate, cât și cu mesajele și fotografiile publicate pe rețelele sociale. De această dată, vedeta s-a dezănțuit total de inhibiții și a publicat o fotografie pe care numai iubitul ei ar fi trebuit să o vadă.

Iar după cum se vede în imagine, Felix Baumgartner (46 de ani), cu care vedeta are o relație, este un bărbat extraordinar de norocos. Mihaela Rădulescu s-a pozat în bucătărie, cu tigaia în mână, îmbrăcată doar într-o pereche de bikini minusculi.

Răduleasca, dezbrăcată pe internet

Frumoasa vedetă nu s-a putut abține să publice fotografia pe internet, unde a împărtășit-o cu toți fanii ei: „Precizez, pentru ăia mai șubrezi la minte, că această omletă i-a fost dedicată bărbatului meu, în bucătăria lui, când eram singuri acasă, fără copil. Și a fost un mic dejun... de 5 stele, ceea ce vă doresc și vouă, dacă veți reuși vreodată să renunțați la basmaua de pe creier”, scris Mihaela, pe profilul ei personal, în dreptul fotografiei.

Mai multe