Mihaela Rădulescu, luată peste picior de fanii lui Felix Baumgartner

8 decembrie 2015 17:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, şi-a lansat recent o carte autobiografică, care a fost tradusă în aproape toate limbile, însă nu şi în română.

Paraşutistul austriac a fost atât de mândru, încât şi-a etalat pe biroul personal cărţile apărute în mai multe limbi: portugheză, germană, sârbă, letonă, poloneză sau rusă.

Deşi are o iubită româncă, pe Mihaela Rădulescu, Felix nu a simţit nevoia ca autobiografia sa să fie tradusă şi în limba română, fapt ce a dus la critici dure din partea admiratorilor.

"Cartea mea  a făcut înconjurul lumii. Sunt mândru'', a scris iubitul Mihaelei Rădulescu pe reţeaua de socializare.

Fanii au fost destul de receptivi imediat, aceştia remarcând că Răduleasca nu i-a tradus cartea în limba română. Aceştia nu au fost indulgenţi cu iubita lui Felix şi au luat-o peste picior, numind-o împărăteasă.

''Împărăteasa ta nu ţi-a adus cartea în limba română? Ce mai aştepti, omule?'', a fost unul dintre mesajele fanilor virtuali.

Se iubesc de mai bine de un an

Mihaela Rădulescu pare mai fericită ca niciodată de când în viaţa ei a apărut Felix Baumgartner. Cei doi au sărbătorit primul lor an de când formează un cuplu, în luna octombrie.

Şi-au făcut declaraţii siropoase de dragoste şi au fost împreună în Polonia, unde vedeta tv şi-a însoţit iubitul la o cursă de raliu.

Mai multe