Mihaela Rădulescu, mesaj emoţionant de ziua fiului: "Toată viața are sens"

1 august 2017 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiul Mihaelei Rădulescu își face buletin. Ayan a împlinit 14 ani, iar diva de la Monaco nu a putut lăsa ca acest eveniment să treacă fără să publice un mesaj emoționant, atât pentru fiul ei, cât și pentru fani.

Mihaela Rădulescu este o mămică extrem de mândră de fiul ei. Cu toate că bruneta a fost mai mereu pe drumuri și a făcut naveta între Monaco și România, în timpul celor două emisiuni la care a fost jurat sau prezentatoare, cei doi au o relație extrem de solidă, bazată pe prietenie și iubire.

Marți, 1 august, Ayan a împlinit vârsta de 14 ani, o vârstă care marchează o nouă etapă pentru parcursul vieții lui. Mihaela Rădulescu a împărtășit acest moment și cu prietenii de pe Facebook și l-a marcat cu un mesaj emoționant, alături de o fotografie demnă de pus în ramă.

”Noi, mamele mândre de puii noștri... Știți cum e, că și voi vreți să strigați în gura mare că sunteți fericite... despre ei, minunile noastre... E ziua lui, dar e și ziua mea cumva.. căci de când a apărut pe lume și în viața mea, totul se măsoară altfel... toată viața are sens, culori de curcubeu si o pereche de bătăi de inimă care îmi sunt muzica sufletului!”, este mesajul emoționant pe care diva de Monaco l-a alăturat fotografiei.

Ayan este fiul lui Elan Schwartzenberg, un potent om de afaceri de origine israeliană, pentru care Mihaela Rădulescu a adoptat religia iudaică. Mariajul celor doi nu a durat însă mai mult de patru ani, , iar bruneta se ocupă de educația și creșterea băiatului. Implicată în tot felul de proiecte, Mihaela își găsește mereu timp pentru a face diverite activități cu fiul ei

Mai multe