Mihaela Rădulescu, răsfăț de ziua ei, într-o vilă de lux din Monaco

30 iulie 2020 8:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai sexy și apreciate vedete de televiziune, Mihaela Rădulescu, împlinește 51 de ani, pe 3 august, bun prilej pentru un mic răsfăț.

Diva de la Monaco s-a lăfăit, deunăzi, în vila bunei sale prietene, actrița Jessica Stockmann: “Acum asta a fost stația mea perfectă! La 3 minute de Monaco, o vilă uluitoare de închiriat pentru o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. 7 dormitoare, toate cu vedere la mare, arată și se simte că cerul e perfect. Fiecare detaliu, conceptul din spatele fiecărei camere și colțuri, a fost creat pentru a vă distra în toate felurile posibile.

Piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, jocuri, terase, grădină imensă, intimitate totală și toate, într-un limbaj de lux. Vacanțe, petreceri private, nunți, evenimente, totul se poate încadra aici”. A lăudat-o și pe celebra proprietară: ”În spatele acestui cer incredibil e o femeie super, actrița germană Jessica Stockmann. Am fost în multe locuri frumoase, dar acesta este magic. După cum vedeți, ne place să vorbim despre La Villa Monaco. Este o bijuterie rară, ascunsă. Și asta sunt eu, fericită”. 

Mai multe