Mihaela Rădulescu recidivează! Cum i-a adus cafeaua lui Felix

27 martie 2017 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gesturile mici, fac mai mult decât un milion de vorbe, iar Mihaela Rădulescu pare că a învăţat bine lecţia. După ce s-a făcut masă pentru Felix Baumgartner, diva de la Monaco continuă să-l trateze pe iubitul ei ca pe un adevărat prinţ. De data aceasta, prezentatoarea "Uite cine dansează" de la Pro TV l-a servit pe sportivul austriac cu o cească de cafea, reuşind prin comportamentul ei uşor infantil ei să-i aducă zâmbete pe chip.

Mihaela Rădulescu a ajuns să se comporte la 47 de ani precum o puştoaică de liceu şi îi demonstrează paraşutistului austriac Felix Baumgartner că are în continuare fluturaşi în stomac. Ultima ispravă a divei de la Monaco, după ce în trecut s-a făcut masă, cu bikinii la vedere, este modul drăgăstos în care i-a servit cafeaua iubitului ei.

Chiar pe Felix l-a făcut să se întrebare dacă cea care îi aduce comada este iubuita lui sau una dintre cele mai amabile ospătăriţe. Gluma MIhaelei a fost gustată din plin de sportiv, care a zâmbit larg şi a împărtăşit cu fanii săi imaginea cu ei doi la o terasă.  

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună de doi ani şi jumătate. 

Mai multe