Mihaela Rădulescu s-a fotografiat ca o adevărată prințesă. Cum au reacționat fanii

26 martie 2018 15:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu reușește de fiecare dată să-și șocheze prietenii virtuali prin ipostaze cât mai spectaculoase. De această dată ea și-a pus o coroană pe cap și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care explică femeilor cum se pot simți ca niște regine.

Mihaela Rădulescu a publicat un mesaj alături de fotografie în care a declarat că nicio femeie nu va fi regină dacă nu se va simți astfel. Prietenii virtuali au reacționat imediat cum au văzut fotografia și i-au lăsat comentarii apreciative. „Ești unul dintre cele mai bune modele”, i-a scris cineva. „Să fii mereu mândră de tine, ești super. Ești ca o prințesă sau o regină. Rămâi așa cum ești, femeie wow”, a fost un alt mesaj primit de vedetă.

„Nimeni nu te va face să te simți ca o regină sau o prințesă dacă tu nu o faci. Chiar dacă sună ca o nebunie în ochii altora. Nu ești aici pentru a mulțumi pe nimeni, dar să scoți ce ai mai bun din tine”, a fost descrierea din dreptul fotografiei publicate de Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mai multe