Mihaela Rădulescu sare în ajutorul foştilor iubiţi

22 septembrie 2015 8:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu se iubeşte cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner, dar n-a tras definitiv uşa în urma ei, după despărţirile de Ştefan Bănică Jr, de care a divorţat acum 16 ani, şi de Dani, pe care l-a lăsat cu inima frântă, anul trecut.

Bătaia e ruptă din rai” sau ”unde dai, creşte”, spune un vechi proverb românesc pe care cu siguranţă Mihaela Rădulescu (46 de ani) l-a probat pe propria-i piele, în cei cinci ani de căsnicie, cu Ştefan Bănică jr (47 de ani). Deşi violenţa fizică ar fi fost unul dintre motivele puternice pentru care s-a ajuns la divorţ, în 1999, iată că timpul vindecă rănile sufleteşti, iar vedeta tv şi artistul de cinci stele au dat-o la pace. Dovadă stă şi faptul că Răduleasca a acceptat să promoveze gratuit piesa ”Gură, taci!”,  pe care Bănică  a lansat-o săptămâna trecută: ”Cu dedicaţie pentru cine se simte. Am făcut cu mare plăcere parte din echipa de promovare a celui mai recent clip al lui Ştefan Bănică. Şi îl ascult exact acum, căci e energizant şi te lasă cu zâmbet în ochi”, a comentat Mihaela. De altfel, nu este primul gest nobilă al divei faţă de un fost partener de viaţă. Pe 3 mai, ea a participat alături de Dani Oţil (35 de ani), la cea de-a doua ediţie a crosului LA WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Şi nu a venit singură, ci pentru ca evenimentul, al cărui brand ambassador a fost chiar Oţil, să aibă succes, Răduleasca l-a adus şi pe actualul ei iubit, paraşutistul Felix Baumgartner (46 de ani).

Îi gătește lui Felix în bikini și fără sutien

După ce, acum trei săptămâni, Mihaela s-a făcut masă pentru Felix Baumgartner, poză care i-a adus critici din partea jurnaliștilor austrieci, iată că ea continuă să le dea cârcotașilor apă la moară, preparând omletă în sânii goi și doar în bikini, pentru iubit: ”N-a reușit nimeni să scoată Moldova din mine și când mă îndrăgostesc, prima poftă care-mi vine e să-i calc cămașa, a doua e să-i iau mințile cu ceva bun de mâncare şi abia apoi...”, se laudă Răduleasca.

Mai multe