Mihaela Rădulescu: «Se poate ivi o nouă căsnicie, un nou copil!»

22 ianuarie 2010 19:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îndrăgostită lulea de Dani, Mihaela Rădulescu a decis să şteargă cu buretele neîmplinirile din plan sentimental. După ce, ani buni, le-a aruncat cuvinte grele foştilor soţi, vedeta doreşte să îngroape securea războiului, pregătind terenul pentru o nouă căsnicie.

Viaţa sentimentală tumultuoasă a Mihaelei Rădulescu ar putea constitui cu lejeritate subiectul unui roman savuros.

Mai citeşte:

Mihaela Rădulescu duce dorul noroiului din România

Mihaela Rădulescu: «M-am văzut cu Dani mai des decât cred unii»

Mihaela Rădulescu face afaceri şi la Monaco

Dani, actor la bustul gol în filmul Mihaelei Rădulescu!

Mihaela l-a făcut pe Dani să plângă

Mihaela Rădulescu: «Stau cu chirie  la Monte Carlo»

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu se «bat » în siluete!

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au sărit în gol din avion

Mihaela, şoferiţă pentru iubitul fără carnet

Cu trei divorţuri scandaloase la activ, un copil şi o relaţie amoroasă cu un bărbat mai tânăr cu zece ani decât ea, vedeta le poate concura cu succes pe starurile hollywoodiene, recunoscute pentru traiul extravagant.

Deşi şochează cu fiecare declaraţie şi apariţie, se pare că Mihaela a devenit mult mai înţeleaptă, în ultima vreme, hotărând să lase în urmă efervescenţa „tinereţii".

Cu toate acestea, Mihaela nu exclude posibilitatea celui de-al patrulea mariaj: „Se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil", a declarat vedeta ieri, la matinalul de la Europa FM.

Semn că se află într-o altă etapă a vieţii şi că până şi ea s-a săturat de scandaluri, Răduleasca a încheiat seria declaraţiilor acide şi defăimătoare la adresa foştilor soţi: „Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună zece ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească scurt căsnicia mea cu Elan, acela ar fi «Ayan». Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat ceva de la mine. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important", a mai spus vedeta.

Despre foştii soţi, numai de bine!

Bănică jr. - «O amintire frumoasă»

Mariajul cu Ştefan Bănică jr. a durat cinci ani, până în 1999, când Mihaela l-a cunoscut pe Elan Schwartzenberg, Deşi căsnicia cu solistul a început să scârţâie după primii doi ani, vedeta a ascuns acest lucru, recunoscând neînţelegerile doar la divorţ.

Schwartzenberg - «A fost cea mai complexă căsnicie»

Mihaela şi Elan au trăit în concubinaj şase ani, căsătorindu-se abia în vara anului 2004, atunci când s-a născut fiul lor, Ayan. Deşi au pozat întotdeauna în familia perfectă, cei doi s-au despărţit pe neaşteptate, dar cu mare scandal, în octombrie 2008.

Alina Sorescu îi ia locul?

După ce a fost dată afară de la TVR 2, Alina Sorescu a început să primească imediat oferte de la alte posturi de televiziune.

Surse din Antena 1 ne-au mărturisit că vedeta este luată în calcul pentru a-i lua locul Mihaelei Rădulescu la cârma emisiunii „Duminica în familie".

Zilele acestea, ea va fi chemată la un casting şi este foarte probabil să fie acceptată, având în vedere că are o experienţă vastă în domeniul emisiunilor de divertisment.

În urmă cu şase luni au existat discuţii la nivelul conducerii în care se lua în calcul şi reangajarea lui Teo Trandafir în echipa trustului Intact. Mai mult, şi Corina Dănilă a fost o opţiune pentru emisiunea Mihaelei.

Mai multe