Mihaela Rădulescu:„Ești sexy!” Ce concurent de la Românii au talent i-a atras atenția vedetei

4 mai 2018 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

În cadrul ediției de vineri, 4 mai, a celei de-a doua semifinală a emisiunii Românii au talent, Mihaela s-a declarat cucerită de un concurent, care a făcut spectacol pe marea scenă a competiției.

Cu o voce plăcută și o chitară jucăușă, acompaniate de niște expresii faciale pe măsură, Alex Ştefănescu a reușit și de această dată să îi surprindă plăcut pe toți cei patru jurați. Cu versuri dure la adresa societății actuale românești, care sunt compoziție proprie, artistul s-a făcut remarcat pentru carisma sa și pentru felul în care a cântat, din tot sufletul, pe scena de la Românii au talent. În momentul jurizării, Mihaela nu s-a putut abține din a-l complimenta pe Alex, susținând că acesta este foarte sexy. „Ești foarte sexy și ai o față de neajutorat, toate fetele vor să aibă grijă de tine.(..)Îmi place ideea că vorbești despre ceea ce trăiești. Mi s-a părut genială și grafica momentului”, i-a spus vedeta. Aceasta a făcut, în glumă, o asemănare între el și Smiley, susținând că acesta din urmă ar putea lua lecții de la Alex, pentru a-și perfecționa și el „fața de neajutorat”.

Alex Ștefănescu l-a cucerit și pe Florin Călinescu, care i-a spus că și-ar dori ca acesta să câștige concursul, pentru a intra în posesia sumei mari de bani, deoarece nu îl vede cântând la nunți sau botezuri, din cauza alegerilor sale îndrăznețe, în materie de versuri. Melodia pe care Alex a prezentat-o în ediția de astăzi era dedicată românilor necinstiți, iar pe refren se putea auzi clar și răspicat mesajul: „Nu mai fura!”. Andra l-a lăudat de asemenea, susținând că îi place felul în care compune și că melodiile lui pot ajunge ușor hit-uri, „deoarece îți rămân foarte ușor în minte”, în special refrenele.

Încă din preselecții, Alex a cucerit jurații și publicul, folosind aceeași formulă îndrăzneață. A cântat tot despre România și locuitorii țării, reușind să descrie perfect problemele cu care se confruntă societatea românească. „În 2 minute şi jumătate ne-ai făcut radiografia”, i-a spus Andi Moisescu. Încă de pe atunci, Mihaela s-a declarat fana acestuia. „Eşti mişto, ai farmec”, i-a spus vedeta. Alex Ștefănescu este student la actorie, motivul pentru care a și reușit să-și livreze atât de bine mesajul, primind încă de la preselecții, 4 de „DA”.

Mai multe