Mihai Albu a fost aproape de moarte din cauza propriei greșeli

13 mai 2016 17:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

La începutul lunii aprilie, Mihai Albu a trecut prin clipe de groază care l-au trimis la un pas de moarte. Cel mai cunoscut creator de pantofi de la noi din țară a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic la care nu se aștepta și care l-a trimis direct în sala de operații: peritonită.

Pasiunea pentru munca sa l-a pus în mare pericol pe Mihai. Deși s-a simțit rău cu zile bune înainte de a ajunge la cuțit, designerul nu a vrut să-și întrerupă lucrul, iar asta îl putea costa foarte scump. A fost aproape de septicemie, iar în cavitatea abdominală avea nu mai puțin de un litru de puroi.

"Sunt trei săptămâni de când m-am externat. Sunt pe drumul cel bun, dar am slăbit foarte mult, aproape 10% din greutatea mea corporală. Eu slăbesc foarte repede, dar pun la loc extrem de greu. E o problemă pentru mine. M-am dus în ceasul al 12-lea la doctor și de asta am suferit atâta. Dacă mă duceam de la început, scăpam mai ușor, dar am muncit și de asta am întârziat", a declarat Albu pentru Teo Show, vineri, 13 mai.

Mai multe