Mihai Albu: «Iată tocurile de 31 cm!»

2 mai 2010 17:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Două luni a lucrat Mihai Albu la pantofii cu tocuri de 31 de centimetri, care l-ar putea propulsa în Cartea Recordurilor. Aceştia au fost testaţi de secretara designerului înainte de a fi prezentaţi la Festivalul Modei.

Mihai Albu s-a întrecut pe sine însuşi! Le-a luat faţa chiar şi celor mai avangardişti designeri şi a confecţionat pantofi cu tocuri de 31 cm.

Mihai a stat cu sufletul la gură sâmbătă seara, la Festivalul Modei, însă show-ul lui s-a terminat cu bine, căci manechinul care a purtat sandalele cu pricina nu s-a dezechilibrat: „Toamna trecută am făcut tocuri de 20 cm şi acum am vrut să-mi depăşesc limitele. Aşa că acum am făcut de 31, dar gata, mă opresc aici. Nimeni nu a mai fabricat tocuri aşa de înalte. Pantofii sunt unicat şi nu vreau să-i vând. În cazul în care cineva va dori să-i cumpere o să le fac un preţ imposibil de plătit", a declarat Albu, pentru Click!

Designerul şi-a exersat măiestria aproape două luni şi de fiecare dată a rugat-o pe secretara sa să-i probeze, pentru a vedea dacă poate sta cocoţată pe ei. Pantofii sunt confecţionaţi din lemn şi cântăresc aproximativ 400 de grame.

Citeşte şi

Mihai Albu: «Cu pantofii mei vei avea 2,50 metri»

Soţii Albu, tort cu  îngeraşi la botez

Mihai şi Iulia Albu fac botez de 50.000 de euro

Iulia Albu nu o vrea pe Monica la botezul fetiţei

Iulia Albu vrea să fie din nou doar piele şi os!

Mai multe