Mihai Albu şi fosta soţie, la cuţite din cauza coronavirusului: «Iulia are mereu motive de ceartă»

18 martie 2020 20:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

E război din nou între Iulia Albu și fostul soț, designerul de încălțăminte Mihai Albu. Designerul a fost anunțat în direct de fosta consoartă, în emisiunea “ La Măruță” de la Pro TV, că nu va mai putea să-și vadă în week-end fata, pe Mikaela, în vârstă de 10 ani. Conform deciziei instanței, Mikaela ar fi trebuit să stea în acest week-end cu tatăl ei, acesta având dreptul să-și vadă copilul o dată la două săptămâni.

Scandalul a început de la o poză pe care Mihai Albu a postat-o pe Facebook. Designerul s-a pozat cu o coroana pe cap, iar comentariul a scos-o din pepeni pe fosta nevastă: ”Am CORONA, n-am virus. Când stai prea mult acasă”, a scris Mihai Albu sub poza cu pricina. Imaginea i-a stârnit furie Iuliei Albu, care a comentat acid în emisiune: ”Vai, ce penibil. Fotografia e făcută în fostul nostru dormitor, e patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru”, a spus Iulia Albu. Drept pedeapsă, Iulia l-a anunțat în direct pe designer că nu va mai avea parte de compania fetiței în weekend, fapt care l-a înfuriat la culme pe designer.

Fotografia postată de Mihai a înfuriat-o pe Iulia Albu

“Avem program stabilit, week-end-ul viitor ar fi al nostru, dar uite că m-a anunțat în direct pe post că nu o pot lua pe fetița mea. Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil? Sau femeilor penibile le este permis? Fotografia postată a fost o glumă, poate de plictiseala acumulată în patru zile cât am stat acasă încontinuu. Și nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile și cocoșii ei! Aceeași lipsă de respect pe care o cunosc dintotdeauna, penibil într-adevăr! Stimabilei îi transmit: izolează-te!”, a scris, furios, Mihai Albu pe Facebook.

Tot Mihai a detaliat pentru Click! întreaga situație. „Nu am nici o persoană pe lângă mine, mă urc în mașină, merg la atelier, unde sunt singur, iar acolo preiau comenzile online. Mi-am luat toate măsurile de precauție. Am decis cu Iulia ca Mikaela să nu vină la mine în weekend. Apoi a vorbit atât de urât despre mine la tv. E iresponsabilă, când ea a avut contact cu atâtea persoane. Sunt responsabil, am o mamă de 92 de ani, operată, de care trebuie să am mare grijă. Cum aș putea să o expun pericolului?! Mika e un copil atât de bun și de iubitor”, ne-a spus Mihai Albu. 

Mai multe