Mihai Alexandru a lansat un videoclip filmat într-un decor de vis, în Munții Bucegi! Cine e micuța artistă

29 ianuarie 2020 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Alexandru nu se dezminte! A scos pe piață talente pe bandă rulantă, iar acum i-a lansat unei puștoaice videoclipul melodiei “Iarna e atât de caldă”, scrisă de el, atât muzică, dar și versuri. Micuța Miriam, de 10 ani, căci despre ea e vorba, a studiat cu aceeași peorfesoară ca și copiii lui Mihai și ai Nicolei.

După ce a divorțat de Nicola, în urmă cu 15 ani, Mihai Alexandru și-a făcut propriul brand, Al Mike. În pepiniera sa se află foarte mulți artiști de vârstă mică. A scris piese pentru copiii care au cântat la Next Star (Antena 1) sau la alte competiții muzicale pentru copii și continuă să descopere micile talente. Acum, compozitorul a lansat un videoclip, cel al piesei “Iarna e atât de caldă”, pentru micuța Miriam Stoica, în vârstă de 10 ani.

Videoclipul a fost filmat în luna decembrie, în frig, într-un peisaj de vis pe Munții Bucegi, unde au ajuns cu niște mașini 4x4 închiriate. Prima întâlnire dintre cei doi o să-i rămână în amintire toată viață micuței artiste, Miriam, care știa că trebuie să-i lase o impresie impecabilă compozitorului, și a făcut tot ce-a putut să-și ascundă emoțiile. Însă, când a plecat din studio-ul lui Mihai și a ajuns la mașină, de emoții, fetița a izbucnit într-un plâns eliberator.

”Tatăl ei și-a dorit băiat, să îl facă fotbalist și, din dorința asta arzătoare, a reușit să o convingă și pe mama ei că are un băiat în burtică. Dar mare a fost uimirea atunci când a aflat că este fetiță. Acum însă nici că există dragoste mai mare. Este cel mai mândru tătic și nu există prieten de-al lui care să nu fi văzut videoclipul, mai cu seama că sunt câteva secunde unde apare și el”, spune Mihai Alexandru. Interesant este că Alina Roșca (Școală de Arte - Vox Apollo ), profesoară de canto a lui Miriam, nu este alta decât profesoara cu care au început studiile și copiii lui Mihai Alexandru și ai Nicolei, la Liceul de muzică George Enescu din București. 

Citește și:

Păpușa Barbie de la «Next Star» revine cu o nouă piesă scrisă de Mihai Alexandru

Mihai Alexandru a ţinut doi ani în sertar piesa pentru Eurovision dată Laurei Bretan

Mai multe