Mihai Bobonete merge pe mâna FCSB duminică seara. ”Viitorul va juca cu copiii”

18 mai 2018 14:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Mihai Bobonete, înflăcărat microbist, dragostea pentru Craiova și echipa sa de fotbal (la o adică merge în aceeași oală foarte bine și echipa feminină de handbal a orașului, după cum veți în vedea în materialul video de mai jos) a fost și a rămas la fel de puternică ca-n prima zi. Iar Bobonete – cunoscut de noi toți drept „Bobiță” din serialul „Las Fierbinți”, crede că titlul de campioană la fotbal îi va reveni duminică seara echipei bucureștene FCSB, Steaua cum o numește marea majoritate a microbiștilor în ciuda chichițelor avocățești și a dorinței unuia sau altuia.

Olteanul nu a stat prea mjult pe gânduri când i-am cerut un prognostic pe această temă, adăugând misterios că flerul e aliatul său de nădejde. Discuției i s-au alăturat și fostul tenismen Ilie Năstase și colegul de platou al lui Bobonete, Adrian Văncică. Dintre cei trei cel mai pesimist a părut Năstase, stelist de mic, care nu a pregetat să ne reamintească că „Viitorul va juca cu copiii, ceea ce-l va înfuria probabil pe nașul lui Hagi”, adică pe Gigi Becali, cel care conduce destinele FCSB-ului de ani buni.

Revenind la Mihai Bobonete, acesta ne-a reamintit căzăturile pe care le-a cunoscut când era copil și pe care acum în preajma zilei de 1 Iunie și le-a reamintit cu plăcere. Asta și din cauza faptului că a dat curs, alături de Văncică, chemării celor de la McDonalds de a strânge fonduri speciale pentru cei mici și nevoiași. Bobonete nu a ezitat să servească la tejghea mcpuișori sau înghețată cu aceeași dezvinoltură cu care-și tratează clienții din serialul „Las Fierbinți”. Cu singura diferență notabilă că trebuia des să-și întrerupă activitatea pentru a oferi pe lângă cafea și cartofi prăjiți și autografe și mici sesiuni foto, de care nicio vedetă nu mai poate scăpa azi nicăieri pe mapamond. 

Mai multe